Clubkampioenschappen 2022-2023

Traditioneel zoekt onze club haar clubkampioenen op het einde van het seizoen en dat was ook dit keer niet anders. Op 15/05 was het de beurt aan de jeugd en de veteranen. Op 22/05  stonden de titels voor de niet-geklasseerde en de geklasseerde spelers op het spel. In alle tornooien merkten we dat de spelers die dit seizoen het best op dreef waren ook nu succesvol waren.

Lees meer »

Clubtornooi 2022-2023 – derde fase

Door omstandigheden bleef ons clubtornooi dit seizoen beperkt tot 3 fases. Meteen was dus ook de eindwinnaar gekend. Deze derde fase ging door op 24/04 met 18 deelnemers, onderverdeeld in 3 poules. Tegen Wietse is momenteel heel weinig kruid gewassen. Hij won na de eerste twee fases ook fase 3 in de eerste poule. Chris werd opnieuw primus in poule 2. Tiebe kon zich deze keer onderscheiden in poule 3.

Lees meer »

Competitie 2022-2023 – evaluatie terugronde

Onze B-ploeg stond halverwege al aan kop. In de terugronde kwam ze nog straffer voor de dag en won al haar partijen. Deze ploeg is dan ook de meer dan terechte kampioen in haar reeks. Voor TTC Oostkamp de eerste titel in vijftien jaar tijd! In het merendeel van de partijen overrompelde zij haar tegenstander. Derde provinciale wordt dan ook een mooie uitdaging. 

Lees meer »

Marsepein-dubbeltornooi 2022-2023

Na twee coronajaren organiseerde onze club dit seizoen opnieuw haar marsepein-dubbeltornooi. We telden 12 deelnemers en de 6 hoogst gerangschikte spelers werden per gekoppeld aan een lager gerangschikte speler. De individuele gewonnen sets bepaalden de eindwinnaar. Het was uiteindelijk Liam die met de hoofdprijs ging lopen na 17 gewonnen sets.

Lees meer »

Competitie 2022-2023 – evaluatie heenronde

Dit seizoen kwamen er 2 Oostkampse ploegen aan de competitie-opslag. Allebei waren ze in de heenronde bijzonder succesvol.  De A-ploeg begon het seizoen met 8 opeenvolgende overwinningen. Een unicum in de Oostkampse geschiedenis! Na een nipte nederlaag tegen Koekelare B en het logische verlies tegen topfavoriet Wenduine A beëindigt deze ploeg deze heenronde op een mooie derde plaats met 9 zeges. Een uiteindelijke tweede plaats en plaatsing voor de eindronde behoort daarbij zeker tot de mogelijkheden.

Lees meer »

Clubtornooi 2022-2023 – tweede fase

De tweede fase van ons clubtornooi op maandag 21/11 kon 21 spelers bekoren. Onder hen ook een vijftal nieuwe gezichten. Dit keer werd er gespeeld in 4 poules. Wietse, Chris, Liam en Warre bleken op het einde van de avond het meest succesvol met winst in hun poule. Proficiat!

Lees meer »

Clubtornooi 2022-2023 – eerste fase

Op maandag 03/10 namen 18 spelers deel aan de eerste fase van het clubtornooi, editie 2022-2023. Een zoveelste editie volgens het gekende recept: 3 fases, wedstrijden in poules volgens spelersniveau, rangschikking volgens gewonnen sets, bonuspunten voor deelnames en de poulewinnaars.  

Lees meer »

kennismakingsmiddag 2022

Op woensdagnamiddag 21/09 organiseerde onze club een eerste kennismakingsmoment tafeltennis speciaal voor de jeugd. 17 enthousiastelingen tussen de 9 en 13 jaar oud kwamen kennismaken met onze sport. Diverse tafelopstellingen, een tafeltennisrobot, een mini-initiatie en een mini-tornooi... Het werd een leuke namiddag!

Lees meer »