Provinciale jeugdliga 2023-2024 - fase 3

Op zondag 28/04 ging de 3de fase van de provinciale jeugdliga van het seizoen 2023-2024 door. Dit keer werden geen diploma’s (lees: eerste plaatsen) behaald, maar de 4 aanwezige TTCO-spelers gaven alweer het beste van zichzelf.  Andreas (reeks Heren 4)  en Aaron (reeks Heren 5) strandden allebei op een knappe 2de plaats. Zij wonnen allebei 6 van 7 partijen.  Tiebe (reeks  Heren  5) eindigde 4de in zijn poule.   Voor Mauro (reeks Heren 4) was dit keer een 6de plaats in zijn poule weggelegd. Ondertussen is deze vooruitgang dus ook vertaald in de klassementen voor het volgend seizoen (zie evaluatie terugronde competitie)

Lees meer »

Clubtornooi 2023-2024 – vierde fase

De vierde en laatste fase van ons clubtornooi werd op 22/04 afgewerkt. De 20 spelers werden in vier poules onderverdeeld. In alle wedstrijden werden 4 sets gespeeld. Ook een gelijkspel behoorde dus tot de mogelijkheden. De gewonnen sets bepaalden uiteindelijk de poulewinnaars van de avond. En dit keer was er avondlijk succes voor Ronny, Andreas, Aaron en Luka. Na deze 4de fase kon ook de eindrangschikking voor het huidige seizoen worden berekend. Andreas kroonde zich hier tot kampioen. Hij wordt op het podium geflankeerd door Luka en Danny.

Lees meer »

Competitie 2023-2024 – evaluatie terugronde

Opdracht meer dan volbracht! Wellicht is dit beste omschrijving na het voorbije seizoen. De B-ploeg is er immers met verve in geslaagd om haar plaats in 4de provinciale terug in te nemen.  Na de vrijwillige stap terug eind vorig seizoen was dit eigenlijk een must, maar het feit dat er dit seizoen enkel voor de kampioen een promotie was weggelegd gaf toch een beetje spanning.  Uiteindelijk werd de missie met overmacht volbracht: de ploeg won al haar wedstrijden en werd met het maximum van de punten (66) afgetekend kampioen in vijfde provinciale! Proficiat Jan, Dirk, Rozy, Kyandro, Danny en Andreas! Kapitein Jan wint daarbij trouwens ook het regelmatigheidscriterium van deze reeks met winst in 92% van zijn wedstrijden.

Lees meer »

Clubtornooi 2023-2024 – derde fase

Voor de derde fase van ons clubtornooi op 04/03 tekenden 19 spelers present. Zij werden onderverdeeld in drie poules. Igor, Andreas en Victor gingen deze avond met de poulewinst lopen. Na 3 fases staat Andreas met 42 punten aan de leiding, voor Danny (40 punten) en Leon (39 punten). Maar ook daarachter staan nog een handvol spelers met een reële kans op de eindwinst. De eindfase op 22/04 belooft dus zeer spannend te worden.

Lees meer »

TTCO in de gazet!

Op 16/02/2024 werd ons pingpongclubje eventjes in de kijker gezet in de Krant Van West-Vlaanderen. Hieronder vinden jullie het bewuste artikel. Dat er sprake is van een positieve flow is het minste wat je kunt zeggen. Dankjewel aan jullie, leden! 

Lees meer »

Provinciale jeugdliga 2023-2024 - fase 2

Vijf Oostkampse jeugdspelers zakten op zondag 21/01 opnieuw af naar de sporthal Schiervelde in Roeselare voor de tweede fase van de jeugdliga. Stuk voor stuk legden Mauro, Andreas, Anthony, Tiebe en Aaron een sterk parcours af. Kers op de taart was natuurlijk de nieuwe poulewinst van Andreas (nu in Heren 5).  Dank ook aan papa Kristof voor zijn aanwezigheid en aan papa Pieter voor het vervoer.

Lees meer »

Marsepein-dubbeltornooi 2023-2024

Ook dit seizoen stond onze letterlijk meest gesmaakte traditie op het programma: op maandag 15/01 tekenden 18 spelers present voor ons jaarlijkse marsepein-dubbeltornooi. Ook dit jaar werd er gespeeld met wisselende partners, waarbij de speler met de meeste gewonnen sets uiteindelijk met de hoofdprijs aan de haal ging.

Lees meer »

Competitie 2023-2024 – evaluatie heenronde

Wat voorafging: de voorbereiding van het seizoen begon een beetje in mineur: Wietse en Jürgen, twee van onze hoogst geklasseerde spelers,  besloten om andere oorden op te zoeken. De door onze B-ploeg afgedwongen promotie kwam hiermee op de helling te staan: het leek zinloos om deze ploeg in derde provinciale te laten uitkomen met lager gerangschikte spelers. Als kampioen in vierde provinciale blijven spelen was echter reglementair onmogelijk…De knoop werd uiteindelijk doorgehakt en er werd beslist om volledig opnieuw te beginnen…in vijfde provinciale. Door het grote aantal enthousiaste beginnende (jeugd)spelers gingen we bovendien van start met een C-ploeg.

Lees meer »

Clubtornooi 2023-2024 – tweede fase

Fase 2 van ons clubtornooi ging door op maandag 20/11 en opnieuw noteerden we met 25 deelnemers  een talrijke opkomst. Er werd gespeeld in 5 poules van 5 spelers, telkens naar 4 sets. Ook een gelijkspel behoorde dus tot de mogelijkheden. Voor iedere gewonnen set werd een punt toegekend. Danny, Kyandro, Justinn, Luka en Victor slaagden daar het best in en werden zo de winnaars van de avond.

Lees meer »

Provinciale jeugdliga 2023-2024 - fase 1

Op de eerste fase van de provinciale jeugdliga dit seizoen waren 4 Oostkampse spelers present. Allevier kwamen ze uit in de reeks Heren 6, waar zij in een poule met 9 spelers belandden. De vele wedstrijden deerden onze spelers niet. Allevier kwamen ze sterk voor de dag. Andreas en Mauro slaagden er zelfs in om hun poule te winnen. Anthony en Maxime eindigden op een knappe vierde plaats.  

Lees meer »

Clubtornooi 2023-2024 – eerste fase

Op 02/10/2023 waren er maar liefst 27 spelers aanwezig op de eerste fase van ons clubtornooi. Onder hen ook 9 nieuwelingen. Zoals steeds werden alle spelers onderverdeeld in 5 poules, volgens hun niveau. Ook nu gebeurde de puntenverdeling op basis van het aantal gewonnen sets, eventueel aangevuld met bonuspunten. Nicolas, Chris, Pascal, Aaron en Leon kroonden zich uiteindelijk tot (poule)winnaars van de avond. Voor deze prestatie werden zij nog eens met een extra bonuspunt beloond.

Lees meer »

Kennismakingsmiddag 2023

De kennismakingsmiddag op 20/09/2023 was opnieuw een succes. 14 deelnemers kregen op speelse wijze een eerste kennismaking met onze sport. Daarbij werd onder meer gebruik gemaakt van diverse tafelopstellingen en onze tafeltennisrobot. De middag werd afgesloten met een minitornooi. 

Lees meer »