Clubkampioenschappen 2023-2024

Gepubliceerd op 13 mei 2024 om 11:11

De jaarlijkse clubkampioenschappen werden dit jaar op 6 en 13 mei beslecht. Op 6 mei was het de beurt aan de jeugd en de veteranen, op 13 mei werd er gespeeld volgens klassement. Het jeugdkampioenschap werd gespeeld in twee reeksen: in reeks 1 (gevorderden) stond er geen maat op Andreas. Aaron en Mauro legden beslag op de plaatsen 2 en 3.  Daarachter volgden Tiebe en Anthony.  Bij de beginners in reeks 2 was er winst voor Victor, voor Alexander en Emile. Pepijn eindigde op plaats 4.

In de reeks veteranen toonde Ronny zich de sterkste voor Igor. Door een beter onderling resultaat wist Chris uiteindelijk de 3de plaats te bemachtigen, voor Yves, Alain en Francis.

Op 13 mei stond als laatste sportieve activiteit het kampioenschap geklasseerden / niet-geklasseerden op het programma. We noteerden 19 inschrijvingen. In de reeks  geklasseerden werd met voorgift gespeeld. Hier schoot onze nieuwe aanwinst Ronny opnieuw de hoofdvogel af ten koste van Steven. Maarten smashte zich voorbij Peter en de strijd voor de derde plaats. Bij de niet-geklassseerden onderstreepte Andreas nogmaals zijn ijzersterke seizoen na winst in de finale tegen Justinn. Johan verzekerde zich van de derde plaats met winst in de kleine finale tegen Mauro. Voor de prijsuitreiking is het wachten op de kampioenenviering van 27/05.

Net als de top-3 van de andere clubtornooien worden zij vereeuwigd in onze ‘Hall Of Fame'.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.