Clubtornooi 2022-2023 – eerste fase

Gepubliceerd op 3 oktober 2022 om 23:00

Op maandag 03/10 namen 18 spelers deel aan de eerste fase van het clubtornooi, editie 2022-2023. Een zoveelste editie volgens het gekende recept: 3 fases, wedstrijden in poules volgens spelersniveau, rangschikking volgens gewonnen sets, bonuspunten voor deelnames en de poulewinnaars.  

In die eerste fase werden de spelers in drie poules onderverdeeld. In poule 1 ging Wietse, de eindwinnaar van de voorbije editie,  gewoon door op zijn winnaarselan. . Poule 2 was een kolfje naar de hand van Yves en in poule 3 werd Tiebe primus. Zij vertoeven dan ook bovenaan de voorlopige rangschikking.

In poule 1 kwam eigenlijk alleen weerwerk van Maarten (12) die slechts 1 setje achter Wietse eindigde. De andere spelers beleefden een iets mindere avond: Rozy won 7 sets, Jan en Andres 5 en Filip 3. Ook in poule 2 werd het een tweestrijd: Yves en Johan eindigden allebei met 13 keer setwinst. Een zege in het onderlinge duel leverde Yves hier poulewinst op. Jeugdspelers Andreas (8) en Anthony (6) deden het hier meer dan behoorlijk. Nieuwelingen Ward (3) en en Pascal (2) vervolledigden deze poule. Niemand deed deze avond echter beter dan Tiebe in poule 3. Hij behaalde 14 setzeges en bleef hiermee in de poule vooral Lowie Verdonck voor, die 12 keer zegevierde. Daarachter volgden  Mauro (9 sets) , Lowie Vergison (7) , Wolf (2) en Milan (1).            .

Iedereen krijgt een tweede kans in de volgende fase van het clubtornooi. Afspraak op maandag 21/11.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.