Clubtornooi 2022-2023 – tweede fase

Gepubliceerd op 21 november 2022 om 20:39

De tweede fase van ons clubtornooi op maandag 21/11 kon 21 spelers bekoren. Onder hen ook een vijftal nieuwe gezichten. Dit keer werd er gespeeld in 4 poules. Wietse, Chris, Liam en Warre bleken op het einde van de avond het meest succesvol met winst in hun poule. Proficiat!

In poule 1 eindigde ‘A-speler’ Wietse andermaal als primus (12 sets), met ook nu Maarten (10) als dichtste achtervolger. Spanning troef in deze poule want ook Jan (9) en Rozy (8) wisten heel wat sets binnen te halen. In de achterhoede waren er zowel voor Yves als Johan 3 sets weggelegd.

In poule 2 toonde Chris zich superieur: hij scoorde 15 op 15! Met al zijn ervaring was Chris allicht iets te goed voor deze poule 😉… Sterke prestatie ook van Ward die als nieuweling beslag kon leggen op de tweede plaats met 10 gewonnen sets. Hij eindigde daarmee net voor onze eerste jeugdspeler  Andreas die 9 keer mocht juichen. Lowie Verdonck (6) en Anthony (5) konden zich dit keer minder doorzetten.  

Net als in poule 2 stak er ook in poule 3 een speler bovenuit: hier toonde Liam zich onklopbaar (15 op 15)! Achtervolgers Tiebe en Mauro lieten allebei 10 gewonnen sets noteren. Met 4 gewonnen sets bleef ook het eerste optreden van Issa en Maxime niet onopgemerkt. Lowie Vergison trok in deze poule   twee keer aan het langste seteinde.

In poule 4 tenslotte waren 4 nieuwe jeugdspelers ingedeeld. Warre (13 punten) haalde het hier van broer Juul (11). Flor behaalde in deze poule 7 punten voor het klassement. Voor Remi noteerden we 5 punten.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.