Clubtornooi 2022-2023 – derde fase

Gepubliceerd op 24 april 2023 om 23:00

Door omstandigheden bleef ons clubtornooi dit seizoen beperkt tot 3 fases. Meteen was dus ook de eindwinnaar gekend. Deze derde fase ging door op 24/04 met 18 deelnemers, onderverdeeld in 3 poules. Tegen Wietse is momenteel heel weinig kruid gewassen. Hij won na de eerste twee fases ook fase 3 in de eerste poule. Chris werd opnieuw primus in poule 2. Tiebe kon zich deze keer onderscheiden in poule 3.

In de eerste poule kreeg winnaar Wietse (14 gewonnen sets) vooral tegenstand van nieuweling Danny (11). Maarten (9) en Rozy (7) volgden op iets ruimere afstand. Jan en Kyandro (allebei twee keer setwinst) beleefden een moeilijker avond. In poule 2 kon Chris (13 sets) het overwinningslaken naar zich toe trekken. Naaste achtervolgers waren hier Filip en Liam, die elk 9 sets wisten te scoren. Andreas was goed voor 7 setzeges en Andres voor 6. Pascal kreeg 1 set achter zijn naam. In poule 3 stak Tiebe er bovenuit met 14 gewonnen sets. Anthony, Aaron  (allebei 9 sets) en Mauro (8 sets) maakten het spannend voor plaats 2. Lowie liet 5 setjes noteren. Voor jeugdnieuweling Flor zat er nog geen setwinst in.       

Na zoveel machtsvertoon volgt Wietse ook logischerwijze zichzelf op als eindwinnaar. Laureaten bij de volwassenen zijn Maarten en Chris, die in de eindrangschikking op een derde en vierde plaats eindigen.

Winnaar bij de jeugd werd Tiebe. In de totaalstand eindigt hij op de tweede plaats op korte afstand van Wietse. Hij wordt op het jeugdpodium geflankeerd door Mauro en Andreas. In totaal namen 29 spelers aan een of meerdere fases deel. De volledige eindrangschikking vinden jullie hier.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.