Competitie 2022-2023 – evaluatie terugronde

Gepubliceerd op 23 april 2023 om 15:00

Onze B-ploeg stond halverwege al aan kop. In de terugronde kwam ze nog straffer voor de dag en won al haar partijen. Deze ploeg is dan ook de meer dan terechte kampioen in haar reeks. Voor TTC Oostkamp de eerste titel in vijftien jaar tijd! In het merendeel van de partijen overrompelde zij haar tegenstander. Derde provinciale wordt dan ook een mooie uitdaging. 

De terugronde van de A-ploeg was puntengewijs net iets minder (7 zeges, 2 draws en 4 nederlagen). Toch behield onze A-ploeg haar derde plaats. Meer zelfs, slechts een nipt gelijkspel tegen Koekelare B hield deze ploeg van de tweede plaats. Niettemin een sterk seizoen dat het beste doet verhopen voor de toekomst. Getuige hiervan het feit dat drie spelers van de A-ploeg een hoger klassement krijgen: Eddy en Wietse worden D0, Steven krijgt het D2-klassement. Ook Maarten wordt beloond voor zijn sterke prestaties. Hij wordt D4. Als kopman van  de B-ploeg slaagde hij er trouwens ook in  het regelmatigheidscriterium van deze reeks te winnen.  

Tot slot: de ‘goe bezig’ (in de competitie)-stand 2022-2023 wordt uiteindelijk nipt gewonnen door Wietse, voor Steven en Maarten. De volledige rangschikking vinden jullie hier

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.