Competitie 2022-2023 – evaluatie heenronde

Gepubliceerd op 12 december 2022 om 15:00

Dit seizoen kwamen er 2 Oostkampse ploegen aan de competitie-opslag. Allebei waren ze in de heenronde bijzonder succesvol.  De A-ploeg begon het seizoen met 8 opeenvolgende overwinningen. Een unicum in de Oostkampse geschiedenis! Na een nipte nederlaag tegen Koekelare B en het logische verlies tegen topfavoriet Wenduine A beëindigt deze ploeg deze heenronde op een mooie derde plaats met 9 zeges. Een uiteindelijke tweede plaats en plaatsing voor de eindronde behoort daarbij zeker tot de mogelijkheden.

De B-ploeg deed echter nog beter! Een noodgedwongen forfait op de eerste speeldag zorgde nochtans voor een valse start. Daarna verloor de ploeg echter niet meer (8 zeges en 1 gelijkspel). Daarmee prijkt deze ploeg halverwege helemaal bovenaan de rangschikking. Mogen we op het eind van het seizoen nog eens een kampioenfeestje organiseren? Dat is ondertussen toch al vijftien jaar geleden…

Ondertussen zijn we niet blind voor de soms moeizame zoektocht naar beschikbare spelers. De heenronde werd afgewerkt met (slechts) 12 spelers. Dit is behoorlijk nipt en nieuwe ‘competitielustige’ leden zullen door interclubverantwoordelijke Eddy met veel plezier worden verwelkomd.

Tot slot: de ‘goe bezig’ (in de competitie)-stand wordt halverwege aangevoerd door Steven, voor Wietse en Maarten.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.