Clubtornooi 2023-2024 – eerste fase

Gepubliceerd op 3 oktober 2023 om 16:55

Op 02/10/2023 waren er maar liefst 27 spelers aanwezig op de eerste fase van ons clubtornooi. Onder hen ook 9 nieuwelingen. Zoals steeds werden alle spelers onderverdeeld in 5 poules, volgens hun niveau. Ook nu gebeurde de puntenverdeling op basis van het aantal gewonnen sets, eventueel aangevuld met bonuspunten. Nicolas, Chris, Pascal, Aaron en Leon kroonden zich uiteindelijk tot (poule)winnaars van de avond. Voor deze prestatie werden zij nog eens met een extra bonuspunt beloond.

In poule 1 was Nicolas (17 punten) iedereen te sterk af. Ronny (14 punten) bleef nog het dichtst in zijn buurt. Iets verderop vonden Danny (9 punten) op plaats drie. Ook Maarten (7) en Dirk (5) wisten elk toch ook een aantal sets binnen te rijven in deze sterk bezette poule.

‘Oude getrouwe’ Chris bleef iedereen de baas in poule 2 (18 punten). Met dit puntentotaal wordt Chris de eerste leider in de tussenstand. Nieuweling Kyandro (17 punten) moest echter nauwelijks voor Chris onderdoen. Ook hem vinden we heel hoog in het tussenklassement terug. Zoals gewoonlijk konden ook weerden ook Johan (14 punten) en Yves (11) zich stevig in deze poule en ook jeugdspeler Andreas (9) hield meer dan behoorlijk stand. Neofieten Kevin (4) en Justinn (2) werden minder beloond voor hun inzet.

De iets kleinere poule 4 was een kolfje naar de hand van Pascal (17 punten). Hij hield Patrick (13), Lowie (10) en Katrien (8) achter zich.

In poule 4 – de eerste jeugdpoule – wist Aaron zich te onderscheiden met 15 punten. Hij bleef nipt Tiebe (14 punten) en Maxime (13 punten) voor. Mauro wist 8 punten te sprokkelen. Neofiet Kobe betaalde wat leergeld en scoorde niet.

In poule 5 met onze jongste deelnemers trok Leon aan het langste eind. Met 16 punten bleef hij nipt Alexander (15) voor. Iets daarachter volgden Emile (11 punten) en Cériel (9 punten). Jules en Pepijn werden voor hun enthousiasme beloond met resp. 5 en 4 punten.

De tweede fase van ons clubtornooi staat gepland op 20/11/2023.            

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.