Marsepein-dubbeltornooi 2023-2024

Gepubliceerd op 15 januari 2024 om 23:00

Ook dit seizoen stond onze letterlijk meest gesmaakte traditie op het programma: op maandag 15/01 tekenden 18 spelers present voor ons jaarlijkse marsepein-dubbeltornooi. Ook dit jaar werd er gespeeld met wisselende partners, waarbij de speler met de meeste gewonnen sets uiteindelijk met de hoofdprijs aan de haal ging.

In de eerste reeks (met 12 spelers) was die eer uiteindelijk weggelegd voor Igor, die 15 keer setwinst mocht vieren. Patrick en Anthony eindigden op een gedeelde tweede plaats nadat ze elk 12 keer aan het langste seteinde trokken. Ook Aaron wist het merendeel van zijn gespeelde sets te winnen (11 sets). Heel veel wedstrijden waren een dubbeltje op hun kant en dat vertaalde zich ook in de verdere resultaten, die heel dicht bij elkaar lagen: Andreas en Pascal waren elk goed voor 9 setzeges, Chris, Justin en Mauro zegevierden elk 8 keer. Ook Tiebe, Katrien (elk 6 sets) en Maxime (4) pikten enkele setjes mee.

In de tweede reeks met 6 beginnende jeugdspelers werd afwisselend dubbel en enkel gespeeld. Ook hier met een individuele uitslag als resultaat. Hier was het Victor die als primus uit de bus kwam met 11 gewonnen sets, vlak voor Alexander die 10 sets op zijn naam schreef. Broers Emile en Jules haalden elk 7 sets binnen. Ook voor Leon (6) en Cériel (4) waren enkele sets weggelegd.

Geen echte verliezers, dus! Zeker niet, omdat alle aanwezigen minstens met één ‘goudklompje’ marsepein naar huis gingen.  

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.