Clubtornooi 2023-2024 – vierde fase

Gepubliceerd op 23 april 2024 om 16:31

De vierde en laatste fase van ons clubtornooi werd op 22/04 afgewerkt. De 20 spelers werden in vier poules onderverdeeld. In alle wedstrijden werden 4 sets gespeeld. Ook een gelijkspel behoorde dus tot de mogelijkheden. De gewonnen sets bepaalden uiteindelijk de poulewinnaars van de avond. En dit keer was er avondlijk succes voor Ronny, Andreas, Aaron en Luka. Na deze 4de fase kon ook de eindrangschikking voor het huidige seizoen worden berekend. Andreas kroonde zich hier tot kampioen. Hij wordt op het podium geflankeerd door Luka en Danny.

In poule 1 werd Ronny primus van de avond na het winnen van 13 van zijn 16 gespeelde sets. Danny eindigde op plaats 2 met 10 gewonnen sets. Zowel Maarten als Igor schreven 8 sets op hun naam. Ondanks de zeer sterke tegenstand kon Alain toch nog 1 setje op zijn naam schrijven.

In poule 2 was er poulewinst voor Andreas. Met 13 gewonnen sets bleef hij in eerste Johan voor (10 sets). Chris (7 sets), Yves (6) en Pascal (4) waren aan elkaar gewaagd.

Poule 3 was een kolfje naar de hand van Aaron. Hij was in 12 sets de sterkste. Daarachter waren Justinn (9 sets), Mauro en Anthony (8 sets) nauwelijks van elkaar te onderscheiden. Met 3 keer setwinst was het voor de Tiebe een iets mindere avond.

In poule 4 heerste Luka. Hij schreef zonder pardon alle 16 sets op zijn naam. Met 9 gewonnen sets was Victor zijn eerste achtervolger. Emile, Alexander en Leon wisten elk 5 setjes te winnen.

Zoals hierboven vermeld was de eindwinst in de huidige editie van ons clubtornooi voor Andreas. Hij verzamelde in 4 fases 73 punten. Na Andreas eindigt een andere jeugdspeler, Luka, op de tweede plaats (71 punten). Op de derde plaats vinden we Danny, als eerste volwassene, met 67 punten. De andere prijswinnaars zijn Aaron (4de plaats, 65 punten, 3de plaats jeugd), Chris (5de plaats, 65 punten, 2de plaats volwassenen) en Ronny (8ste plaats, 63 punten, 3de plaats volwassenen).

De volledige eindstand van het huidige seizoen vinden jullie in de “hall of fame”.   

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.